Beheer & onderhoud

Met de oplevering van het product, begint het eigenlijk pas. Een goede website bijvoorbeeld, staat of valt bij de juiste inhoud en de vernieuwing en uitbreiding ervan. Hoe houdt u het anders interessant voor uw bezoeker? Besteedt u zelf liever geen tijd aan dit soort zaken, maar wilt u wel dat het gebeurd? Informeer dan naar onze mogeljkheden.

Wij begrijpen dat u als ondernemer liever tijd steekt in het ondernemen, dan bijvoorbeeld het schrijven van blogberichten. Uw klanten en met name zoekmachines denken hier echter anders over. Websites die met regelmaat vernieuwd worden met nuttige informatie, worden door zoekmachines hoger beoordeeld. Daarnaast is het voor uw bedrijf belangrijk dat (potentiële) klanten u gaan zien als specialist of autoriteit op uw vakgebied. Het "belangenloos" verstrekken van informatie wordt dan ook erg gewaardeerd. Heeft u hier zelf geen tijd voor of steekt u uw energie liever in andere zaken? Wij nemen deze werkzaamheden graag voor u uit handen. 

Technische ontwikkelingen

Technische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Met name voor producten die zijn gemaakt op basis van standaard pakketten zoals Wordpress of Joomla geldt dat er met regelmaat updates uit worden gebracht. Deze updates dienen op een correcte manier uitgevoerd te worden om een veilig en optimaal gebruik te kunnen garanderen. Aangezien dergelijke updates ervoor kunnen zorgen dat bepaalde zaken van uw product na een update niet meer correct werken, zullen deze problemen opgelost moeten worden. Veelal op basis van een onderhoudscontract kunnen wij deze taken van u overnemen en ervoor zorgen dat u te allen tijde gebruik kunt blijven maken van uw systeem.