Voedingsadvies Heleen van Asten

Na jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben en voeding altijd al haar interesse heeft gehad, werkt Heleen van Asten nu als BGN-gewichtsconsulent in haar eigen praktijk. Heleen van asten begeleidt mensen naar een gezond eet en leefpatroon, de basis voor een goede kwaliteit van leven. Moeilijk? Nee hoor met behulp van haar tips en adviezen kun je dit heel goed bereiken.

Voedingsadvies Heleen van asten heeft ons gevraagd om een compleet nieuwe website te ontwikkelen die voldoet aan alle moderne standaarden. Daarnaast mochten we ook de verschillende social media platformen aanpassen, zodat er een mooie, uniforme uitstraling is ontstaan.

(Responsive) Webdesign

We hebben een compleet nieuw design gemaakt, waarbij de huisstijlkleuren behouden zijn gebleven. Bij het ontwerp hebben we met behulp van positionering en kleurgebruik extra aandacht gegeven aan de belangrijkste elementen van de website. Hierbij kun je denken aan de contactmogelijkheden voor het verkijgen van nieuwe opdrachten en het snel duidelijke weergeven van de belangrijkste diensten.

Uiteraard hebben we ook bij dit ontwerp weer rekening gehouden met de weergave op de vele verschillende devices en bijbehorende beeldformaten. De beleving en mogelijkheden voor de bezoeker zijn hierdoor op elk device optimaal.

Wordpress website

Voor de techniek en het beheer van de website hebben we gebruik gemaakt van Wordpress. De standaard functionaliteit hebben we aangepast en uitgebreid met een aantal maatwerk oplossingen zoals voedingstips en referenties. Daarnaast hebben we een receptenmodule ontwikkeld die het mogelijk maakt om gezonde recepten toe te voegen. Op deze manier is de website niet alleen interessant voor klanten, maar ook voor andere gebruikers die geinteresseerd zijn in een gezonde levensstijl.