Over ons

The Unit is een full-service internet bureau, gevestigd in Aarle-Rixtel (Laarbeek). Full-service houdt in dat we u kunnen begeleiden bij elke stap in het proces naar online succes. Op basis van onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring nemen wij u bij de hand in de wereld van online. Aan de hand van uw wensen, eisen, kennis van de branche en budget, komen we tot een gezamenlijk plan. Hierbij stellen wij onszelf tot doel om u bij elke stap te verbazen en zijn we pas tevreden als u tevreden bent.

Diensten

Wij geloven dat elke klant baat heeft bij een maatwerk product. Of u nu een informatieve website wilt laten maken, uw producten online wilt gaan verkopen of de interne communicatie wilt verbeteren via een intranet, elke doelgroep en elke branche is anders en vraagt daardoor om een specifieke aanpak.

Op basis van een gedegen vooronderzoek geven we u een advies op maat bepalen we de te volgen strategie. Vervolgens geven we de strategie vorm door middel van een concept dat uiteindelijk zal leiden tot een uniek ontwerp voor uw product. Als we er samen van overtuigd zijn dat het plaatje klopt, gaan we aan de slag met het realiseren van het eindproduct.

Ook nadat we uw product opgeleverd hebben kunt u op ons rekenen. Dit kan onder andere op het gebied van beheer en onderhoud of het ondersteunen bij marketing activiteiten en zoekmachine optimalisatie. Op deze manier bouwen wij niet alleen eindproducten, maar werken we aan een langdurige klantrelatie.

Ervaren partner

Wij geloven in samenwerken en elkaar sterker maken. Onder de voorwaarden die we samen opstellen gaan we aan de slag om de opdrachtgever zo goed mogelijk te bedienen. Dus :

  • Ben je een grafisch vormgever die een partij zoekt om het design om te zetten naar een werkend eindproduct?
  • Heb je een geweldig idee, maar niet de middelen, kennis of kunde om het product te realiseren of in de markt te zetten?
  • Ben je een collega, maar je komt handjes te kort om aan de vraag te kunnen voldoen?
  • Heb je een technische uitdaging die je zelf niet opgelost krijgt?

Neem contact met ons op en ontdek samen met ons de mogelijkheden die wij te bieden hebben!