Website laten maken

Wij maken websites waar uw doelgroep niet omheen kan! Snel, stabiel en gebruiksvriendelijk. Niet alleen mooie plaatjes, maar websites die structureel bijdragen aan het bereiken van uw doelen. 

Een goede website is niet alleen een mooi visitekaartje voor uw bedrijf, maar kan de ideale en veelzijdige "werknemer" zijn of worden die u altijd gewilt had. Hij voorziet uw doelgroep 24 uur per dag en 7 dagen per week van informatie, genereert leads en treedt met ze in contact. Een goede website presenteert dus niet alleen uw bedrijf, maar is een commerciële aanvulling.

Websites op maat

Het is niet eenvoudig om u online te onderscheiden. Op basis van een gedegen onderzoek bouwen we een website die past bij uw bedrijf en uw doelstellingen. Een goede website kenmerkt zich door een mooi ontwerp met een doeltreffende en gebruiksvriendelijk indeling. Een website die inspeelt op de wensen van uw doelgroep tijdens elke fase van de klantreis.

Niets is ons te gek

Wij kunnen (bijna) alles maken. Van eenvoudige websites tot complexe websites met maatwerk, automatische koppelingen of specifieke modules. We werken volgens de laatste standaarden en maken hierbij vaak gebruik van ons eigen beheersysteem (CMS), waarmee u alles gemakkelijk zelf up-to-date kunt houden. Per project bepalen we in overleg of we van ons eigen CMS gebruik maken, of dat wellicht een standaard pakket voor uw wensen beter van pas komt. We maken hierbij veelal gebruik van Wordpress, maar ook met andere pakketten zoals Joomla kunnen we prima overweg.