Webshop laten maken

Het belangrijkste van een webshop is dat hij verkopen genereert. Gebruiksvriendelijkheid en vindbaarheid zijn daarvoor van onschatbare waarde. Wij begrijpen dat en creëren daarbij ook nog een lay-out die naadloos aansluit bij uw huisstijl.

Maatwerk of bestaande software

Voor de meeste klanten biedt bestaande software zoals Wordpress icm. Woocommerce, Joomla icm. Virtuemart of Lightspeed voldoende mogelijkheden om een succesvol online verkoopkanaal op te zetten. Wij realiseren voor u een kant en klare shop die u compleet zelf kunt onderhouden. Daarnaast creëren we een onweerstaanbare lay-out waar uw klant niet omheen kan. Mocht standaard software voor u niet toereikend zijn, dan is dat ook geen probleem. Door middel van het ontwikkelen van maatwerkmodules of zelfs een compleet nieuw pakket, moet het raar lopen willen we niet aan uw wensen kunnen voldoen.

Koppelingen

Vaak wordt een webshop door onze klanten ingezet als een extra kanaal. Via slimme koppelingen kunnen we ervoor zorgen dat uw webshop aansluit op de pakketten die u reeds gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan boekhoudprogramma’s of voorraadbeheer software. Via im- en exportkoppelingen kunnen we u veel handmatige werkzaamheden uit handen nemen.