Webdesign

Een mooi design voor uw website of webshop is voor ons niet goed genoeg. Een goed ontwerp is ook functioneel. Het moet de aandacht trekken van de bezoeker, u onderscheiden ten opzichte van uw concurrenten en de bezoeker verleiden tot de actie die u van hem/haar verwacht.

Gebruiksvriendelijkheid

Bij onze ontwerpen staat gebruiksvriendelijkheid en het bereiken van de bepaalde doelen voorop. Op basis van een interaction design dat is gericht op uw doelgroep en hetgeen u van deze doelgroep verwacht, maken wij een gebruiksvriendelijk ontwerp. Uw website enkel zien als een online visitekaartje vinden wij zonde van de investering. Een website kan bijdragen aan de groei van uw onderneming. Daarom zorgen we dat de bezoeker de informatie vindt waar hij/zij naar op zoek is en de actie onderneemt die u van hem/haar verwacht. Hierbij kunt u denken aan de aanschaf van een product of dienst, inschrijving voor uw nieuwsbrief of het invullen van een contactformulier.

Responsive design

We leven in een tijd waarbij een website al lang niet meer alleen bekeken wordt op een pc of laptop. Bij het creëren van een ontwerp zorgen we ervoor dat het gebruik van de website op elk schermformaat optimaal is. We denken onder andere na over kleurgebruik, leesbaarheid, grootte van links/buttons, de positie van de belangrijkste items en de mogelijkheden van de apparaten waarmee uw website bezocht kan worden. Deze combinatie zorgt voor een gebruiksvriendelijke ervaring voor elke bezoeker op elk moment en elk apparaat.