Interaction design

De basis van een goed ontwerp wordt gevormd door een doordachte structuur en indeling. We vertalen uw wensen met onze creativiteit, kennis en ervaring naar een (interactieve) bouwtekening. Deze bouwtekening noemen we een interaction design.

Een interaction design bestaat uit één of meerdere paginaschetsen die gezamenlijk een beeld schetsen van de door ons bedachte oplossing. Dergelijke schetsen noemen we ook wel wireframes. Wireframes bevatten onderdelen zoals: navigatiemenu’s, paginaindelingen en belangrijke items zoals call-to-action buttons. Hierbij wordt nog geen gebruik gemaakt van grafische elementen zoals: kleuren, lettertypes of afbeeldingen. Hierdoor kunnen we ons nadrukkelijk focussen op de werking en gebruiksvriendelijkheid van het eindproduct.

Problemen snel ondervangen

Een interaction design zorgt ervoor dat er in een vroeg stadium na wordt gedacht over de werking van het eindproduct. Doordat deze werking visueel aan u gepresenteerd wordt, worden de problemen ook voor u snel inzichtelijk. Hierdoor kunnen we in gezamenlijk overleg bepalen hoe we deze problemen aan gaan pakken en kost het uiteindelijk veel minder tijd om deze problemen op te lossen.