Concept & Design

Op basis van de bepaalde strategie creëren we pakkende concepten en designs die niet alleen mooi zijn, maar ook passen bij uw organisatie. Een goed ontwerp trekt de aandacht, straalt kwaliteit uit, onderscheidt u en verleidt de gebruiker tot de gewenste actie. Wij weten schoonheid en gebruiksvriendelijkheid feilloos met elkaar te verbinden.

Webdesign

Ontwerpen voor het web is een vak apart. Veel meer dan bij geprinte uitingen ligt de focus op het bereiken van de doelstellingen. Voor ons de uitdaging om een krachtig ontwerp te creëren waarbij we rekening moeten rekening houden met: gebruiksvriendelijkheid voor de bezoeker, technische mogelijkheden van het systeem en de vindbaarheid voor zoekmachines. Een uitdaging die we graag aan gaan!

Interaction design

Aangezien gebruikers visueel zijn ingesteld, presenteren we onze ideeën aan de hand van een interaction design. Een interaction design is een interactieve bouwtekening van het eindproduct. Door enkel de structuur, het menu en de indeling te ontwerpen, kunnen we u een goed beeld schetsen van het product dat u kunt verwachten. Op basis van het interaction design gaan we de lay-out uiteindelijk verder invulling geven.

Concept ontwikkeling

U heeft een idee en hetgeen u wilt bereiking is duidelijk, maar dan? Hoe kunt u dit vertalen naar een concreet eindproduct? We zetten graag onze kennis, ervaring en een flinke dosis creativiteit in om uw idee te vertalen naar een krachtig online concept.

Logo & huisstijl

Een goede huisstijl is belangrijk voor elke organisatie, groot of klein. Een onderscheidende, doordachte huisstijl geeft een professionele (eerste) indruk, wekt vertrouwen, onderscheidt u van uw concurrenten, zorgt voor herkenbaarheid, creëert een positief imago en is duurzaam.